Bedrijfsadministrateur

Bedrijfsadministrateur

Een administrateur creërt inzicht in de financiële positie van een bedrijf. Dit doen zij voor het management, in- en externe belanghebbenden. Je moet je als bedrijfsadministrateur bewust zijn van alle fiscale gevolgen in de boekhouding. De werkzaamheden bestaan uit het bijwerken en controleren van de dagboeken en het assisteren bij periodeafsluitingen en (omzet)belastingaangiftes. Je ben flexibel inzetbaar op verschillende administratieve posities. 

De opleiding is zo opgebouwd dat je de eerste drie jaar samen met studenten van Financieel Administratief Medewerker bent ingedeeld. Het programma is in die jaren namelijk gelijk. In leerjaar 4 ga je verder met de verdieping van de leerstof. 

Leren in de praktijk

Bij het MBO Bonaire leer je op school én in de praktijk. Zo ga je bijvoorbeeld op oriënterende stage en/of blokstage. Tijdens een stage doe je werkervaring op bij erkende leerbedrijven. Ook ontdek je wat voor werkomgeving goed bij jou past. Gedurende jouw stage word je begeleid door een docent. 

Gewenste vooropleiding 

  • mavo-diploma
  • overgangsbewijs naar havo/vwo leerjaar 4

Heb je een diploma Financieel Administratief Medewerker niveau 3? Dan mag je instromen in leerjaar 4. 

Duur

  • 4 jaar

Leerweg

  • BOL

Doorstroommogelijkheden 

  • Een HBO opleiding (houd er rekening mee, dat de HBO’s in Nederland instroomniveau 3F eisen voor Nederlands en Rekenen)

Aanmelden

Meld je direct aan via het aanmeldformulier of door een mail te sturen naar ricela.Hart@sgbonaire.com

Registration for : Bedrijfsadministrateur

[contact-form-7 id="5246"]
Aanmelden opleiding

Share This Course