Gespecialiseerd medewerker kinderopvang

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang

Is het jouw droom om met kinderen te werken? Draag je graag een steentje bij aan hun ontwikkeling en opvoeding? Straal je rust en warmte uit en maak je makkelijk contact?  Kies dan voor de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang.  

Als gespecialiseerd pedagogisch medewerker biedt je een groep kinderen een veilige en vertrouwde omgeving waarin ze zich goed kunnen ontwikkelen. De kinderen voelen zich geborgen bij jou. Je onderhoudt contact met ouders en informeert hen over de ontwikkeling van hun kind. Ook heb je coördinerende taken binnen de organisatie en heb je een rol in de aansturing en begeleiding van collega’s. Je werkt in een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, naschoolse opvang of in organisaties die opvoedingsondersteuning bieden.

Leren op school

Bij het MBO Bonaire leer je op school én in de praktijk. Zo ga je bijvoorbeeld op oriënterende stage en/of blokstage. Tijdens een stage doe je werkervaring op bij erkende leerbedrijven. Ook ontdek je wat voor werkomgeving goed bij jou past. Gedurende jouw stage word je begeleid door een docent. 

Gewenste vooropleiding

  • mavo-diploma
  • overgangsbewijs naar havo/vwo leerjaar 4
  • Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Duur

  • 3 jaar

Leerweg

  • BOL 

Doorstroommogelijkheden

  • Een opleiding op hbo-niveau
  • Een associate degree traject (AD). Het AD-traject is een 2-jarig hbo-opleiding met een wettelijk erkend diploma

Aanmelden

Meld je direct aan via het aanmeldformulier of door een mail te sturen naar ricela.Hart@sgbonaire.com

“Het plezier van de kinderen en de glundering in hun ogen is elke dag weer de mooiste beloning voor mijn werk!” Shourena Casseres, oud-student, pedagogisch medewerker bij Stichting Professionele Kinderopvang

Registration for : Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang

[contact-form-7 id="5246"]
Aanmelden opleiding

Share This Course