Onderhoudsmonteur gebouw en techniek

Servicemedewerker gebouwen

Geboren met twee rechterhanden!

Niet iedereen kan zelf een dakkapel op zijn huis zetten. Of een buitenkraan monteren. Gelukkig hebben we daar vakmensen voor zoals jij! Als Servicemedewerker gebouwen werk je voor een hotel, resort, kas Bonairiano of een onderhoudsbedrijf. Je bent erg zelfstandig en komt op veel verschillende plekken. Meestal werk je bij klanten thuis, maar je kunt ook bij bedrijven en instellingen aan de slag. Bijvoorbeeld om een keuken te installeren, vloer te leggen, zonneboiler te installeren, stopcontacten te monteren of een zwembad te onderhouden. Met de oplossingen die jij bedenkt maak je klanten blij. Tijdens deze brede opleiding doe je praktische kennis op waar je echt iets aan hebt!  

Leren in de praktijk

Bij het MBO Bonaire leer je op school én in de praktijk. Zo ga je bijvoorbeeld op oriënterende stage en/of blokstage. Tijdens een stage doe je werkervaring op bij erkende leerbedrijven. Ook ontdek je wat voor werkomgeving goed bij jou past. Gedurende jouw stage word je begeleid door een docent. 

Gewenste vooropleiding

  • vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg (BB)
  • mbo-diploma niveau 1 (entreeopleiding)

Duur

  • 2 jaar

Leerweg

  • BOL

Doorstroommogelijkheden

  • Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf

Intakegesprek

Meld je direct aan via het aanmeldformulier of door een mail te sturen naar ricela.Hart@sgbonaire.com

“Onze gasten kunnen met een gerust hart gebruik maken van al onze faciliteiten, ik ben trots dat ik elke dag bij dit resort het onderhoud mag doen” – Nelson Nicolaas, oud student, onderhoudsmonteur Divi Flamingo 

Nelson Nicolaas - Divi - Onderhoudsmonteur

Registration for : Servicemedewerker gebouwen

[contact-form-7 id="5246"]
Aanmelden opleiding

Share This Course