netwerk aansluitingen
ICT

Expert IT systems & devices BBL

Ons dagelijks leven hangt bijna aan elkaar met ICT. Computernetwerken en informatiesystemen zijn niet meer weg te denken binnen organisaties. Ze zijn nodig bij veel van ons dagelijkse werk. Als Expert IT systems & Devices onderhoud je deze systemen en zorg je dat de beveiliging op orde is.
Apply Now
testing network
ICT

Allround medewerker IT systems & devices BBL

Printers, telefoons, computers en computernetwerken hebben geen geheimen voor je. Je weet er alles van af. Zoveel dat je zorgt dat alles altijd netjes werkt. Je legt kabels en netwerken aan en installeert computers en andere apparatuur.
Apply Now
serverpark
ICT

Allround medewerker IT systems & devices BOL

Printers, telefoons, computers en computernetwerken hebben geen geheimen voor je. Je weet er alles van af. Zoveel dat je zorgt dat alles altijd netjes werkt. Je legt kabels en netwerken aan en installeert computer en andere apparatuur.
Apply Now
computerkabels
ICT

Expert IT systems & devices BOL

Ons dagelijks leven hangt bijna aan elkaar met ICT. Computernetwerken en informatiesystemen zijn niet meer weg te denken binnen organisaties. Ze zijn nodig bij veel van ons dagelijkse werk. Als Expert IT systems & Devices onderhoud je deze systemen en zorg dat de beveiliging op orde is.
Apply Now