Nieuwsberichten

127 studenten krijgen diploma op feestelijke uitreiking bij MBO Bonaire

Verspreid over twee avonden zijn maar liefst 127 diploma’s uitgereikt op MBO Bonaire. De afgestudeerden werden op een feestelijke avond in het zonnetje gezet.

Op dinsdag 5 juli werden de diploma’s voor de opleidingen Dienstverlening, Kinderopvang, Media en Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen uitgereikt. Afgestudeerden van deze laatste opleiding kregen bovendien een medaille met daarin hun naam en het woord ‘perseverance’. “Studenten van deze 2-jarige opleiding hebben ontzettend veel doorzettingsvermogen getoond”, legt Liset de Keijzer, unit-directeur MBO Bonaire, uit. “Sommigen kwamen zelfs rechtstreeks uit hun nachtdienst naar school.” De wederzijdse waardering bleek groot toen zij hun docent Carolien Cicilia een mooi cadeau overhandigden en een video toonden waarin ze hun dank uitspraken voor de manier waarop ze altijd voor hen klaarstond. Op woensdag 6 juli werden diploma’s voor de opleidingen Bouw en Techniek, Zakelijke Dienstverlening, Sport en Bewegen en Horeca uitgereikt.

Tijdens de uitreiking was extra aandacht voor 12 studenten die hun opleiding versneld hebben afgerond. Dit maatwerktraject vraagt extra inspanning van de student en docent. Daarom reikte MBO Bonaire een speciale bokaal uit aan deze harde werkers.

MBO Bonaire feliciteert alle afgestudeerden met deze mijlpaal en wenst hen heel veel succes met alle vervolgstappen.

Vragen?
Start de chat