Scholieren

“Wat wil je later worden als je groot bent?” 

Jij weet al jaren wat je wilt worden! Je hebt een duidelijke pad voor jezelf uitgezet. En het volgen van een MBO opleiding bij MBO Bonaire maakt daar een belangrijk deel van uit. Kies je opleiding bij het opleidingen overzicht en meld je aan.

Het kan ook zijn dat de vraag al 100X gesteld is en het antwoord misschien 100X anders is geweest. Het is niet voor iedereen eenvoudig om een studie/beroepskeuze te maken! En ook dan zijn we er graag voor je. 

Onderzoek je interesses 

De keuze voor een studie dwingt je om na te denken over jezelf en jouw toekomst en dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. Probeer eens antwoord te geven op de volgende vragen:

  • Wat zijn mijn interesses? Wat vind ik leuk? En waarom vind ik dat zo interessant en leuk?
  • Waar ben ik goed in? (denk ook buiten de vakken op school)
  • In welk werkgebied zie ik mezelf straks werken?

Soms kom je er achter dat je eigenlijk alles leuk vindt, of juist helemaal niets. Ook kan het gebeuren dat je niet goed weet welke studies er aansluiten op jouw voorkeuren. Geef ons dan een seintje, we helpen je graag verder!

Heb je hulp nodig bij jouw studiekeuze?

In een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers onderzoeken we samen welke studie goed bij jou past. Maak een afspraak door een mail te sturen naar  of te bellen naar +599 715 77 21.

Neem contact op

Opleidingen

Bekijk meer opleidingen

Vragen?
Start de chat