Nieuwsberichten

Anochi di yama danki

Vrijdag 14 juni was er een bijzondere bedank avond op MBO Bonaire. De 2e jaars studenten van de opleiding Helpende Zorg & Welzijn wilde alle ouders, sponsoren en andere betrokkenen in het zonnetje zetten. Zij hebben het namelijk mogelijk gemaakt dat ze op studiereis naar Curaçao konden.

Ter afsluiting van hun opleiding zijn de studenten eerder dit jaar met hun mentoren en begeleiders naar Curaçao gegaan. Ze hebben daar een kijkje genomen in de diverse werkvelden waar ze na de opleiding terecht kunnen, maar ook gekeken naar de doorstudeer mogelijkheden na hun huidige opleiding.

De studenten en mentoren hadden zich goed voorbereid op deze reis, waardoor ze er alles uit hebben kunnen halen. Dagelijks hebben de studenten meerdere excursies gemaakt. Voor veel studenten was dit dé kans om hun mogelijkheden te verkennen voor de toekomst die voor hun ligt. De studenten wilden graag laten zien wat ze hebben ervaren. Dit deden ze door middel van toneel, dans, muziek en beeldverslagen.

De opkomst was groot. Het schoolplein was sfeervol aangekleed en alle genodigden konden naast alle presentaties genieten van enkele hapjes en drankjes. Alle ouders, sponsoren en docenten hebben zichtbaar genoten van de dank betuiging van de studenten. Er werd zowel vooraf als achteraf met veel trots gesproken over de studenten.

Vragen?
Start de chat