Nieuwsberichten

Bonaire risiconiveau 6

Vanaf 18 maart gaat Bonaire over naar risiconiveau 6. Het EBT heeft aangegeven dat alle lessen online gegeven moeten worden met uitzondering van de examenklassen en kwetsbare studenten.

Wat betekent dit nu precies voor ons MBO?

Examenklassen
o Wij bieden praktijklessen aan volgens rooster.
o Wij bieden onze generieke vakken zoveel mogelijk online aan maar maken voor een klein aantal groepen uitzondering. Zij moeten wél naar school komen.
o Kijk goed op jouw rooster wat voor jouw klas geldt!

Kwetsbare studenten
o Wij hebben contact met verschillende studenten die thuis niet goed kunnen studeren. Zij mogen naar school komen om bij Lianne Dolleman in het lokaal te werken.
o Heb jij het idee dat dit voor jou geldt? Neem dan contact op met jouw Slb’er.

Online onderwijs

Alle klassen krijgen dus vanaf donderdag online lessen. Dat betekent dat jij iedere les volgens het rooster moet volgen. We verwachten dat jij netjes gekleed op tijd achter het scherm zit. De vakdocent noteert aan het begin van de les de presentie.

Het is belangrijk dat jij de komende weken serieus met jouw lessen bezig bent, opdrachten op tijd inlevert en je netjes aan de afspraken houdt. Lukt dat niet? Laat het dan weten aan je vakdocent of Slb’er. We staan graag voor je klaar om je te helpen!

Faciliteiten

Heb je geen internetfaciliteiten thuis? Is jouw laptop kapot of door iemand anders in gebruik? Neem dan ook contact op met jouw Slb’er. We hebben nog diverse laptops die we kunnen uitlenen. De borg is $15 voor de oude laptops en $25 voor de nieuwe.

BPV

Is jouw BPV gestopt? Ook dan is het belangrijk dat je contact opneemt met school en kijkt naar de opdrachten die je wél kunt doen. Zorg dat je je tijd nuttig gebruikt!

Heb je vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Neem dan contact op met jouw teamleider:

Vanessa Daniel (), Dienstverlening, Welzijn en Media

Joery den Biggelaar (), Zakelijke Dienstverlening en ICT

Veruscka Bernabela (), Bouw en Techniek

Ariadna Timp (), Sport & Bewegen, Horeca & Toerisme.

Papiamentu – klik aki

Vragen?
Start de chat