Nieuwsberichten

Drive-in diploma-uitreiking bij MBO Bonaire

Donderdagavond 4 februari hebben 22 studenten van MBO Bonaire een diploma gekregen tijdens een bijzondere uitreiking. Op het parkeerterrein aan de Kaya Korona werden zij ontvangen op een heus Drive-In event.

“Door de huidige Covid-19 maatregelen moesten we creatief nadenken over een opzet waarin we alle studenten voldoende in het zonnetje konden zetten”, vertelt Liset de Keijzer, unit-directeur MBO Bonaire. De Drive-in maakte dat alle afgestudeerden hun familieleden mee konden nemen naar de uitreiking. De auto’s stonden gericht op een spectaculair verlicht podium. Inzittenden werden in de watten gelegd door medewerkers van MBO Bonaire die langs liepen met hapjes en drankjes.

Een voor een werden de afgestudeerden over de rode loper naar voren geroepen waar ze werden toegesproken door hun teamleider of studieloopbaanbegeleider. Onder luid getoeter ontvingen de afgestudeerden hun diploma. “Het was een bijzondere en persoonlijke diploma- uitreiking. Precies zoals we het, onder de huidige omstandigheden, voor ogen hadden.”

Van de 22 uitgereikte diploma’s, waren er 8 BBL (deeltijd) en 14 BOL (voltijd). Maar liefst 14 diploma’s werden uitgereikt aan afgestudeerden van de opleiding Welzijn. “We willen iedereen van harte feliciteren met het bereiken van deze mijlpaal en veel succes wensen met de vervolgstappen”, sluit de Keijzer af.

Vragen?
Start de chat