Nieuwsberichten

Laat jouw personeel groeien

De laatste jaren is de ontwikkeling van personeel steeds belangrijker geworden. Niet alleen voor de medewerker, maar ook voor de organisatie. Verschillende onderzoeken tonen aan dat medewerkers met opleidingskansen productiever zijn en een hogere kwaliteit van werk afleveren. Zij krijgen meer werk af in dezelfde tijd en maken minder fouten. Dat is ook niet zo gek want de kans tot scholing verhoogt het werkplezier, de motivatie én de loyaliteit van de medewerker. Een win-win situatie!

MBO Bonaire leidt op

Dat de ontwikkeling van medewerkers belangrijk is, weet MBO Bonaire al langer. Dat is een van de redenen dat wij al jaren ‘Werk en Leer’-trajecten aanbieden. We noemen dat BBL opleidingen (Beroeps Begeleidende Leerweg). Studenten combineren hierin een baan met school. Ze gaan 1 dag of 2 avonden per week naar MBO Bonaire om de theorie van het vak te leren. Na afronding van de opleiding ontvangen zij een officieel erkend MBO-diploma. 

Aankomend schooljaar bieden wij 10 verschillende BBL trajecten aan:

  1. Medewerker Human Resource Management
  2. Technicus elektrotechnische installaties woning utiliteit
  3. Allround medewerker IT systems & devices
  4. Expert IT systems & devices
  5. Beveiliger
  6. Helpende Zorg & Welzijn
  7. Pedagogisch medewerker kinderopvang
  8. Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang
  9. Kok 
  10. Contactcenter Medewerker 

— Uitgelicht — 

Medewerker Human Resource Management – Niveau 4

De BBL opleiding HRM is een verdiepingsslag voor medewerkers die zich bezig houden met ondersteunende administratieve werkzaamheden. Medewerkers die personeelsdossiers beheren en zorgen voor de registratie van gegevens. 

Na de opleiding is de medewerker in staat om met kennis en vertrouwen vragen te beantwoorden die gaan over arbeidsvoorwaarden, bedrijfsregelingen, loonstroken en CAO. Ook zijn ze in staat om juridische informatie en adviezen te geven aan interne klanten. Om dat te borgen staat (arbeid)recht centraal in de opleiding.

Er zijn nog plekken vrij voor aankomend schooljaar. Laat jouw medewerker én jouw organisatie groeien! 

Hier vind je meer informatie over de opleiding Medewerker Human Resource Management 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de verschillende BBL-trajecten en wat dat voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Ricela Hart via of via whatsapp +5997876077.

Vragen?
Start de chat