Nieuwsberichten

MBO Bonaire levert 26 nieuwe toppers voor het bedrijfsleven

26 studenten van MBO Bonaire hebben maandagavond 30 januari hun mbo-diploma in ontvangst genomen. De diploma’s zijn op feestelijke wijze uitgereikt binnen de studierichtingen Zorg & Welzijn, Economie & Administratie, Sport & Bewegen, Toerisme, Horeca en Media.

De diploma-uitreiking vond plaats in de aula van Scholengemeenschap Bonaire die voor de gelegenheid uitbundig versierd was. De studenten werden flink in het zonnetje gezet. Op muziek van een dj liepen de studenten één voor één over een gouden catwalk naar het podium. Extra aandacht was er voor vier studenten van de opleiding Medewerker Financiële Administratie en een student van de opleiding Kok. Deze studenten waren begonnen aan de twee jaar durende opleiding. Door hun grote inzet hebben zij de studie versneld afgerond. Daarom ontvangen zij op een later moment een speciale onderscheiding tijdens een lunch met interim unitdirecteur MBO Bonaire, Liset de Keijzer.

Verschillende leermeesters waren bij de diploma-uitreiking aanwezig om hun leerling persoonlijk te feliciteren. Vanuit MBO Bonaire sprak docent Willemijn Wilms een speciaal dankwoord uit. Zij benadrukte hoe belangrijk alle leermeesters voor MBO Bonaire zijn. In het bijzonder werd leermeester Shermanta Frans genoemd voor haar prestatie van formaat. Shermanta en haar student Karisa Thielman waren hierdoor zichtbaar geraakt.

Liset de Keijzer is zeer te spreken over de samenwerking met de leermeesters. Daarnaast is zij supertrots op alle studenten: “Ze hebben hard gewerkt voor dit eindresultaat. De studenten hebben hun diploma echt verdiend. Namens heel MBO Bonaire nogmaals van harte gefeliciteerd. En veel succes met de volgende stappen in jullie loopbaan.”

Vragen?
Start de chat