Nieuwsberichten

MBO Bonaire start 2023 met motivatiedagen voor BBL-studenten

In de eerste schoolweek van 2023 organiseert MBO Bonaire motivatiedagen voor verschillende BBL-opleidingen in de kinderopvang. De combinatie werken en leren is een uitdaging. Met de motivatiedagen krijgen de studenten handvaten om de juiste balans te vinden. Zo kunnen zij het nieuwe jaar vol energie starten.

Op een externe locatie worden de studenten getrakteerd op workshops boksen en yoga. Met deze workshops leren de studenten om ontspanning te vinden in tijden van hoge stress. Daarnaast is er aandacht voor het creëren van balans, je eigen kracht zoeken en grenzen stellen. ‘Motivational speaker‘ Michael Pocornie is aanwezig om de studenten nog een extra positieve boost te geven.

Liset de Keijzer, unitdirecteur MBO is enorm enthousiast dat het nieuwe jaar gaat beginnen. “Het valt niet mee om werken en leren te combineren. We gaan leuke workshops doen waarin de studenten hun creativiteit kwijt kunnen. We vinden het belangrijk om de studenten te ondersteunen zodat zij de energie en de motivatie hebben om het schooljaar goed af te ronden.”

Ben je ook geïnteresseerd in een BBL-opleiding? Kom dan naar de BBL informatieavond op maandag 16 januari 2023, 18:30 – 21:00 uur, bij MBO Bonaire aan de Kaya Korona.

Vragen?
Start de chat