Nieuwsberichten

MBO student Nathanael Zimmerman ontwerpt de MBO Bonaire sportschoen!

Nathanael Zimmerman is een zeer talentvolle Mbo-student. Overdag volgt hij de opleiding Allround Vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf op niveau 3 en ’s avonds is hij druk bezig als creatief ondernemer. Op Facebook en Instagram kun je onder de naam Nata Skills zijn mooie ontwerpen zien.

Unitdirecteur Liset de Keijzer maakte kennis met zijn creatief ondernemerschap tijdens zijn presentatie bij het vak Ondernemend gedrag. Nathanael toonde daar verschillende sportschoenen met unieke ontwerpen. Ze was zo onder de indruk van zijn talent dat ze besloot om hem te vragen MBO Bonaire sportschoenen te ontwerpen.

Donderdag 10 december was het dan zover! De schoenen compleet mét MBO Bonaire huisstijl, de vlag van Bonaire en het motto “Bo futuro ta kuminisa aki” waren klaar om overhandigd te worden aan unitdirecteur Liset de Keijzer. Groot was het enthousiasme van het team van MBO Bonaire bij het zien van het creatieve ontwerp van Nata Skills. Diverse docenten lieten meteen weten dat ook zij graag een eigen schoen willen laten ontwerpen!

Vragen?
Start de chat