Nieuwsberichten

OCW feliciteert het MBO Bonaire

Op vrijdag 13 april trakteerde het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) de medewerkers van het MBO Bonaire op taart. Dit feestelijke moment werd georganiseerd om het onlangs behaalde keurmerk ‘basiskwaliteit’ te vieren. Met dit keurmerk kan het MBO Bonaire zich meten met haar collega’s in Europees Nederland.

Nolly Oleana, diensthoofd RCN/OCW, vertelde tijdens het uitdelen van de taart dat hij trots is op alle medewerkers die zowel voor als achter de schermen hebben gewerkt om de basiskwaliteit te behalen. Hij benadrukte hoe belangrijk deze kwaliteitsnormering is voor de ontwikkeling van de jeugd op Bonaire. Frans Efferink, directeur van de SGB, is het hier roerend mee eens: “we hebben hier echt een enorme stap gezet met het MBO”.

Elton Johnson, teamleider op het MBO Bonaire, gelooft dat goed leiderschap en structuur heeft gezorgd voor nieuw vertrouwen: “hierdoor halen wij het beste uit onszelf en elkaar”. Vanessa Daniel, eveneens teamleider op het MBO Bonaire, sluit hierop aan: “we hebben de handen ineen geslagen om studenten nog betere opleidingen te bieden”.

Het MBO Bonaire blijft hard werken om de kwaliteit te borgen en constant te streven naar verbetering.

Vragen?
Start de chat