Nieuwsberichten

Studenten behalen certificaat VVE methodieken!

De examenkandidaten Pedagogisch Medewerker Niveau 3 en Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4 hebben 11 juni een certificaat ontvangen.

Het certificaat is een bewijs van deelname aan de verdiepingsmodule Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) methodieken. Het is belangrijk in de kinderopvang dat professionele leid(st)ers keuzes kunnen maken over de methode die wordt gebruikt om kinderen te stimuleren bij hun ontwikkeling.

De studenten hebben 18 weken kennis opgedaan van verschillende methodes onder leiding van onze gastdocent uit de praktijk Joanna Wanga. Op 11 juni vierde ze dat zij hebben deelgenomen aan deze verdiepingsmodule. Dit is een extra onderdeel op hun reguliere onderwijsprogramma, dat hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Als ze klaar zijn met de opleiding hebben ze extra inzichten hoe een kinderopvang verder kan blijven ontwikkelen. Dit maakt dat zij professionals zijn die meedenken in de ontwikkelingen binnen de kinderopvang en een belangrijk werknemer zijn binnen de kinderopvang organisaties.

Wil je meer weten over een van beide opleidingen? Klik dan op een van onderstaande links:

Wil je je inschrijven of advies over een beroepsopleiding? Lees dan meer over de open inschrijf en adviesavond op 1 juli aanstaande!

Vragen?
Start de chat