AV-Specialist

AV-Specialist

Ben je ondernemend en visueel ingesteld? Is het jouw droom om in een dynamische, creatieve en multiculturele sector te werken? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Als AV-specialist ben je expert binnen jouw vakgebied. Je leert opnameapparatuur inzetten, de volgorde van een shoot bepalen en de creatieve en technische kwaliteit van opnames te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor het instrueren van de cast op technisch gebied (zoals acteurs of interviewers), het aansturen van verdere crew en het optimaal inzetten van apparatuur. Je moet goed kunnen kijken, luisteren en opletten. Zo is het bij een live uitzending bijvoorbeeld onmogelijk om een opname over te doen. Het is een uitdagend vakgebied waarin je steeds weer met de nieuwste apparatuur en software moet kunnen werken.

Leren in de praktijk

Bij het MBO Bonaire leer je op school én in de praktijk. Zo ga je bijvoorbeeld op oriënterende stage en/of blokstage. Tijdens een stage doe je werkervaring op bij erkende leerbedrijven. Ook ontdek je wat voor werkomgeving goed bij jou past. Gedurende jouw stage word je begeleid door een docent. 

Gewenste vooropleiding 

  • vmbo-diploma kaderberoepsgerichte leerweg (KB)
  • mavo-diploma
  • overgangsbewijs naar havo/vwo leerjaar 4
  • mbo-diploma (niveau 2)

Duur

  • 4 jaar

Leerweg

  • BOL

Doorstroommogelijkheden

  • HBO opleiding, bijvoorbeeld Montage (editing) of Productie (Production) 

Aanmelden

Meld je direct aan via het aanmeldformulier of door een mail te sturen naar ricela.Hart@sgbonaire.com

“Het is onwijs tof om je eigen werk terug te zien op tv, websites of social media!” – Angelo Albertus, oud-student, media specialist bij Bonaire Youth Outreach Foundation

Registration for : AV-Specialist

[contact-form-7 id="5246"]
Aanmelden opleiding

Share This Course